Polígon Industrial del Mediterrani (2)

 

El projecte del polígon industrial del Mediterrani naixia de les cendres dels antics marjals i arrossars d’Albuixech i Massalfassar . Aquests havien estat deixats de costat després de la construcció de la , aleshores , moderna autovia A -7 . Així , el 1973 ia petició de CAMPSA i MACOSA ( actual Vossloh ) , es va començar a gestar la idea del Polígon Industrial del Mediterrani .

El procés de reconversió dels terrenys , que en aquelles dates es venia a 125.000 i 145.000 pessetes la fanecada , es va desenvolupar satisfactòriament en gran part gràcies a l’Associació d’Usuaris del Polígon Industrial del Mediterrani ( AUPIM ), els estatuts van ser aprovats en 1973 . Aquest mateix any també es va designar al que seria gerent de l’associació fins a l’any 2000 , Don Tomás Pardo Santiago , així com al president , de 1973 a 1984, Don Ildefons Carrascosa Vallès .

En l’actualitat , amb Don Ramiro Blauet com a president i la senyora Ana Pardo Arteaga com a gerent de la AUPIM , al Polígon Industrial del Mediterrani compta amb prop d’un centenar d’empreses ubicades en els seus terrenys . Entre elles , Porcelanosa , Vossloh , Cementos Portland o Makro , així, en els més de mil metres quadrats que ocupa el Polígon, es calcula que hi ha més de tres mil treballadors exercint les seves funcions .

Pàgina web del polígon : http://www.poligonomediterraneo.com/