Festejos y sports

regidoria_festejos

 

La Regidoria de Festes i Esports abasta les àrees de celebració d’esdeveniments festius de la localitat i gestiona l’àrea d’esports.
Per tots és conegut que l’activitat esportiva de la nostra població està molt limitada al no existir instal · lacions esportives adequades als temps que corren , i que tots desitgem en un futur no molt llunyà puguem desenvolupar, actualitzar i , sobretot , gaudir .
Vull mostrar el meu més ferm compromís de desenvolupar un programa d’activitats esportives i de dur a terme un important canvi de les instal · lacions esportives que tots, i especialment els nostres joves , demanen .
Treballaré amb la resta de la corporació perquè tots ens sentim identificats amb les festes i celebracions que es duen a terme durant l’ any a la nostra població .

Treballarem per integrar i no per dividir , en què espero sigui un canvi gradual però constant que permeti que tots els nostres veïns i veïnes tinguin cabuda en unes celebracions que són i han de ser per i per a tots .

Obrirem alternatives a les festes patronals perquè aquesta realitat tingui cabuda sense deixar de banda les nostres tradicions més arrelades que tants valorem . És cert el refrany popular que diu que “mai plou a gust de tots” , però és la nostra obligació intentar les majors quotes d’integració i participació per part dels nostres veïns en els diferents festejos i activitats esportives de la nostra població . En aquest esforç d’integració trobaran tots els veïns a aquesta regidoria.

Julio del Toro

Concejal de festejos y deportes