Educació i cultura

regidoria_cultura

La regidoria gestiona les àrees relatives a esdeveniments i activitats culturals de la localitat així com els serveis i assumptes referents a educació i docència .
Des d’aquesta regidoria anem fent realitat les propostes que al seu dia vam presentar al nostre programa electoral . Personalment , crec que la Regidoria d’Educació i Cultura té per davant un interessant i intens treball que espere aconsegueixi anar satisfent les necessitats educatives culturals que Albuixech necessita.
Per a això espero comptar amb la col · laboració de tots vosaltres , persones que sé , esteu interessades en els temes educatius i culturals . Avui dia és fonamental disposar d’uns serveis educatius de qualitat perquè els nostres fills i filles tinguin una bona formació que els permeti el dia de demà tenir una feina digna i sobretot ser feliços en ell . No menys important és la cultura . Tan imprescindible com l’aire que respirem .

Educació i Cultura són dos pilars fonamentals que Albuixech ha d’anar consolidant legislatura rere legislatura . La Regidoria d’Educació i Cultura treballa per aconseguir procurant coordinar-se en la seva gestió amb la Generalitat Valenciana i la Diputació de València .