Alcalde (3)

El Alcalde

Alcalde

Benvinguts i benvingudes a les noves tecnologies, benvinguts i benvingues a l’espai web oficial d’Albuixech. És per a mi un plaer com Alcalde i per a l’Equip de Govern, utilitzar esta pàgina virtual perquè podeu disposar en tot moment de la informació que va a permetre-vos accedir fàcilment als servicis que vos oferim des de l’Ajuntament d’Albuixech.

Este portal es el producte de l’interés de l’alcaldía per a fer de l’ajuntament un espai modern i de futur, i una adaptació als reptes que ha començat a plantejar la societat del segle XXI. 

A més, a part de l’informació municipal, este espai virtual vos pot acostar a conéixer de prop la historia d’Albuixech, el seu patrimoni, cultura, festes i tradicions.

Estem en un primer pas de l’enorme potencial d’esta ferramenta, que es fonamental per al desenrrotllament i projecció de la nostra localitat, un portal on l’equip de govern que presidisc vol posar la xarxa al servei d’Albuixech i que esta finestra oberta al món, servisca per a conéixer un poc més la població.

Molt cordialment. 

El Alcalde
Jose Vicente Andreu Castelló