l’Alcalde

L’Alcalde

 

 

Benvinguts i benvingudes a les noves tecnologies , benvinguts i benvingudes a l’espai web oficial d’Albuixech . És per a mi un plaer com alcalde i per a l’Equip de Govern , utilitzar aquesta pàgina virtual perquè pugueu disposar en tot moment de la informació que va a permetre accedir fàcilment als serveis que us oferim des de l’ajuntament d’Albuixech .

Aquest portal és producte de l’interès de l’alcaldia per fer de l’ajuntament un espai modern i de futur , i una adaptació als reptes que ha començat a plantejar la societat del segle XXI .

A més , a part de la informació municipal , aquest espai virtual us pot acostar a conèixer de prop la història d’Albuixech , el seu patrimoni , cultura , festes i tradicions .

Estem en un primer pas de l’enorme potencial d’aquesta eina , que és fonamental per al desenvolupament i projecció de la nostra localitat , un portal on l’equip de govern que presideixo vol posar la xarxa al servei d’Albuixech i que aquesta finestra oberta al món , serveixi per conèixer una mica més la població .

Molt cordialment .

L’Alcalde
Jose Vicente Andreu Castelló

 

{vsig}slide{/vsig}