Hisenda

 regidoria rec interns

La regidoria de recursos interns abasta les àrees d’hisenda , patrimoni , obres públiques , contractació i serveis urbans .

Des de la Regidoria de Recursos Interns estem treballant en la realització d’un Pla d’Estabilitat pressupostària que permeti ajustar-se al sot econòmic , sent realistes . Ho farem intentant que els ajustos no comportin una disminució dels serveis prestats per l’ajuntament i que són tan necessaris per als nostres veïns .

Amb l’actual pressupost hem fet realitat projectes com el de la llar d’infants municipal o el de la gespa artificial del camp de futbol municipal , per al qual ja s’ha posat la primera pedra que donarà lloc a la instal · lació. A més , ja s’han completat projectes com el de La Casa de la Música , mentre altres segueixen en marxa , com el de la Biblioteca Municipal , en el qual tractarem de portar al cor de la nostra població la cultura a través de la construcció de la nova biblioteca en l’espai que ocupava l’antiga llar del jubilat .

A més d’aquests projectes que pràcticament són ja una realitat , seguim treballant en altres que aviat se sumaran als ja realitzats i que espero responguin a les necessitats i serveis tan demandats pels nostres veïns . Espero que la informació que els vam mostrar l’ajudin a viure d’una manera més propera el dia a dia del seu ajuntament i esperem les seves propostes per fer d’Albuixech , entre tots , un gran poble .

Mª Luz Castellano Moreno.

Concejal de recursos internos.